BRAND
 

GEBOUW

Met een gebouwenverzekering verzeker je je bedrijfspand tegen schade door bijvoorbeeld brand, wind, water, vandalisme en inbraak. Ook bijkomende kosten – zoals opruimings-, schoonmaak- en reparatiekosten en de huur van een tijdelijk onderkomen – worden met deze verzekering vergoed.

 

BEDRIJFSMIDDELEN

Door bijvoorbeeld brand, storm, water of diefstal na inbraak kunnen de inventaris en de goederen van je bedrijf beschadigd raken. Met inventaris wordt bijvoorbeeld het kantoormeubilair, machines en gereedschappen bedoeld. De goederen zijn de handelswaren of producten die je bedrijf verhandelt. Het kwijtraken van een goederenvoorraad en het repareren of vervangen van de inventaris is meestal erg duur, en daarom is het belangrijk een inventaris/goederen verzekering af te sluiten. Met deze verzekering zijn alle goederen verzekerd tegen de op het moment van verlies geldende marktwaarde. De inventaris is verzekerd tegen nieuwwaarde.

 

BEDRIJFSSCHADE

Als er in het pand van je bedrijf schade wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld brand, storm, blikseminslag of diefstal na braak, heb je niet alleen te maken met de kosten voor het herstel van de schade zelf, maar ook met de gevolgen van de schade voor de bedrijfsvoering. Dit wordt de gevolgschade genoemd. Een gevolg van de schade kan zijn dat je bedrijf een tijd lang minder goed of helemaal niet kan functioneren. De inkomsten lopen dan terug, terwijl de vaste lasten, zoals de huur van het gebouw en de salarissen van de werknemers, hetzelfde blijven. Met een bedrijfsschadeverzekering ben je verzekerd tegen deze gevolgschade. Je kan de vaste lasten gewoon blijven betalen als je deze verzekering hebt afgesloten.

IN HET KORT

Voor helder advies over zakelijke verzekeringen kan je bij J&H Beurs terecht. We verzekeren grote, complexe risico's voor bedrijven.

       - Privacystatement -

AANGESLOTEN BIJ

VNAB

Kifid

AFM

J&H Beurs is een erkend leerbedrijf.

ANDERE BEDRIJVEN

CONTACT

Haarlemmerweg 317K,
1051 LG, Amsterdam

Postbus 14795
1001 LG, Amsterdam

020 - 4221270

info@jhbeurs.eu