AANSPRAKELIJKHEID
 

BEDRIJFSAANSPRAKELIJKHEID

Als jij of een van je medewerkers tijdens werk schade toebrengt aan anderen of aan eigendommen van anderen kan je bedrijf daarvoor aansprakelijk worden gesteld. Met een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering kan je je bedrijf indekken tegen de financiële gevolgen die schadeclaims met zich mee brengen.

 

CAR

Tijdens bouwprojecten loop je altijd het risico dat er iets fout gaat. Een pand in aanbouw kan beschadigd raken door regen, de aannemer kan een fout maken en schade veroorzaken, of materialen kunnen gestolen worden. Met een CAR-verzekering bescherm je je bedrijf tegen dit soort schades tijdens werk op de bouwplaats. Transport van bouwmaterialen is ook meeverzekerd. Je kan de verzekering afsluiten voor één bouwproject, maar je kan ook kiezen voor een doorlopende verzekering.

 

BEROEPSAANSPRAKELIJKHEID

Als jij of een van je medewerkers een fout maakt of verkeerd advies geeft, kan de opdrachtgever je bedrijf daarvoor aansprakelijk stellen. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. De schade en de kosten voor rechtsbijstand worden in dat geval vergoed door de verzekeraar.

IN HET KORT

Voor helder advies over zakelijke verzekeringen kan je bij J&H Beurs terecht. We verzekeren grote, complexe risico's voor bedrijven.

       - Privacystatement -

AANGESLOTEN BIJ

VNAB

Kifid

AFM

J&H Beurs is een erkend leerbedrijf.

ANDERE BEDRIJVEN

CONTACT

Haarlemmerweg 317K,
1051 LG, Amsterdam

Postbus 14795
1001 LG, Amsterdam

020 - 4221270

info@jhbeurs.eu